Lagi gambar kambing di Kulim…

Assalamualaikum kawan2….

First sekali terima kasih kerana melayari blog saya selalu. InsyaAllah saya tidak akan menghampakan kawan2 semua. Pada hari Jumaat yang lalu saya telah pergi melawat ke ladang Myladang.com di Negeri Sembilan, saya minta maaf dekat Abang Halim pasai tak dan nak singgah di Ladang Uluyam. Saya call Abang Sidek tapi beliau berada di KL, so saya terpaksa mengambil keputusan untuk terus menghala pulang setelah melawat Myladang.com. Saya akan menceritakan berkenaan dengan Myladang.com pada episod yang akan datang kerana di sini saya akan habiskan dahulu gambar2 yang saya ambil di kandang Kulim. Pada hari ini saya akan masukkan lagi gambar kambing yang berada di kandang tersebut. Di harap kawan2 semua terhibur dengan gambar2 ini.

Wassalam.

Boer…

Ini gambar kambing boer betina …

img_0010.jpg

Lagi gambar boer yang ada di kandang….

Biri2 apa pun tak tau…

Biri2 jenis apa pun tak tau….

Biri2 lagi…

Gambar biri2 lagi tapi jenis lain pulak… macam2 jenis rupanya biri2 ni pun…

Kebanyakan kambing anglo…

Kebanyakan anglo cross….

Banyaknya lembu…

Lembu2 yang terdapat di kandang untuk dikorbankan….

Diharap kawan2 berpuas hati dengan edisi kali ini… jika terdapat sebarang cadangan sila email saya di myusri@hotmail.com atau yahoo messenger at serama_kedah.

Selamat melayari.

One Response to “Lagi gambar kambing di Kulim…”

  1. abghalim Says:

    Gambar lembu dara tu ada kat…blog…klik atas mana mana pic…jump to PICASA and cari kat sana…..

    1-12-07 sabtu ni nak datang ULU YAM KA?

    Yusri…hahahaha lain kali nak mai kol aku dulu….nanti aku uruskan…orang tunggu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: