Gambar lembu susu….

Assalamualaikum kawan2….

Pertama sekali saya mohon maaf pasai tak sempat nak update blog ni dalam 3-4 hari ni sebab sibok dengan kerja. Tapi tak pa dengan kesempatan yang ada pada malam ni, selepas balik dari taklimat di KL bab kerja laa, terus saya buka blog untuk mengemaskini apa yang patut sebab saya tidak mahu kawan2 kecewa dengan blog yang tidak diupdate terlalu lama. Jadi dengan tidak membuang waktu lagi, saya akan memasukkan beberapa gambar yang sempat saya ambik di kandang lembu saya. Diharap kawan2 akan terhibur dengan gambar2 ni. Tapi terlebih dahulu saya nak habaq sikit, lembu2 tu kurus sikit sebab berada ditransit. InsyaAllah dalam sebulan lagi ok la tuu….

Wassalam.

Gambar sekumpulan lembu susu yang sedang meragut…

Ini gambar sekumpulan lembu susu yang sedang meragut….. kesian dekat depa…

Gambar lembu susu sedang berebut apa pun tak tau… dedak kot…

Gambar lembu2 susu sedang meragut ….

Gambar lembu yang pemalu….

Lembu susu ni agak pemalu sikit nak berposing…. tak tau pulak pasai pa, mungkin dah bunting kot….

About these ads

9 Responses to “Gambar lembu susu….”

  1. meon Says:

    Kalau nakbuat aqikah boleh dak bulam 12 ni? Aku ada 1 bahagian lagi utk anak jantan no 3 dan incomming lagi satu tak tau lagi jantinana.

  2. Ami Says:

    Trimakasih kerana sokongan saudara..
    semoga saudara Berjaya juga.Blog saudara saya Linkskan di Web saya ok

  3. syaza n sikin n lea Says:

    lembu hangpa mg gemuk2….tapi nak tanya sikit lembu tu ade susu ke takde????hahahahahah…..ntah ntah x de…huhhu
    ltak r bnyak cket pic..lembu 2 hangpa jual ke dak??????

  4. felysha Says:

    hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………………wEetEs

  5. nizam Says:

    assalamualaikum……boleh bagi alamat untuk sy dapatkan susu asli….

  6. nizam Says:

    maksud saya susu lembu asli.yg baru di perah.terutama di kawasan kedah….sy merupakan pengemar susu lembu asli.kalau boleh saya hendak dptkan terus dr penternak lembu susu.

  7. abah mie Says:

    lembu susu ni baka apa ha?

  8. nagesh Says:

    di mana ternakan lembu susu saya na cari lembu susu abang ada jual lembu susu saya orang penang abang na jual call saya 0164584262

  9. nasir Says:

    berapa harga susu lembu asli kat kedah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: