Dirikan pagar….

Tarik kawat duri… 

Assalamualaikum kawan2 semua….

Pada pagi 20/10/2007 yang lepas saya dan pak menakan saya serta dibantu oleh pak dak dan anaknya, kami tarik pagar untuk nak lepas lembu-lembu yang dah sampai…. Nampak saja macam senang tapi yang sebenaqnya susah jugak… kena orang expert jugak yang kena buat. Saya cuma angkut kayu saja, bab tarik kawat duri tuu, depa yang buat. He he he… letih jugak oooooo. So lepas nii saya akan masukkan gambaq lembu-lembu tuu… InsyaAllah.

Wassalam.

One Response to “Dirikan pagar….”

  1. Yacob Says:

    Assalamulaikum,

    Bang, ni nak tanya sikit lah bang. Di mana kalau nak beli Barbed Wire dan pagar ternakan ni? Apa brand yang bagus?

    Tolong reply kat email saya yacob@sribena.com

    Terima Kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: