Lagi gambar kambing…

Assalamualaikum kawan2….

Pada hari ni saya akan mengupdatekan gambar2 kambing yang terdapat di atas kandang usang saya tuu… untuk tatapan kepada para peminat kambing se Malaysia. Tetapi betul jugak apa yang dikatakan di dalam web kawan2 yang lain iaitu berkenaan dengan terapi kambing, di mana kalau kita busy dengan karenah kerja di opis, kita akan rasa tertekan tapi setelah melihat gelagat kambing2 nii, hati kita akan terasa aman dan nyaman dari suasana opis yang tertekan. Oleh itu diharap sesiapa yang nak mulakan penternakan kambing tolong laa buat kajian cepat2 sikit and then don’t wait too long to decide just go straight away… jangan malu bertanya kepada orang yang berpengalaman seperti kawan2 yang dah berpengalaman dan pejabat haiwan daerah masing2.

Jadi pada hari nii saya akan memasukkan lagi gambar kambing2 kesayangan saya dan diharap kawan2 semua terhibur dengannya.

Gambar anak jamnapari sedang makan…

Gambar anak2 kambing jamnapari yang sedang makan… mai la tengok….

Gambar kepala jantan anglo….

Ini adalah gambar jantan anglo…

Anak jamnapari cross kampung…

Anak kambing jamnapari bapak putih cross dengan ibu kampung…. nampaknya berhasil jugak eksperimen yang dilakukan Alhamdulillah…

So hopefully, u guys will enjoy with all the pictures i attach here…

Wassalam.

About these ads

4 Responses to “Lagi gambar kambing…”

  1. mama Says:

    thanks for inviting me to ur blog bro…congratulationss..all d best to you..sama sama la menjayakan dunia penternakan….aminnn….

    bro..apa kata u create satu chat box in ur blog…baru rancak nak sembang

  2. meon Says:

    Harga sekoq kambing utk akikah berapa? kalau hantaq mai kat aloq seterketaq-ketaq berapa?

    Bini aku dah nak beranak ni!!!!

  3. syaza n sikin n lea Says:

    nape kmbing ko sume encem2…aku pn ade gak kmbg betina sekoq leh r aku dok anta kat hang suh kmbing jntn hang dok pi gawan kmbg betina aku…heheheheh hasilnya kite kongsi 2 lah….hahahahah

  4. syaza n sikin n lea Says:

    nape kmbing ko sume encem2…aku pn ade gak kmbg betina sekoq leh r aku dok anta kat hang suh kmbing jntn hang dok pi gawan kmbg betina aku…heheheheh hasilnya kite kongsi 2 lah….kahkahkah!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: